Lampe med stjernehimmel

Denne roterende stjernehimmel projektor er en praktisk gadget til børneværelset som giver børnene en dejlig afslutning på dagen  og en særlig god nats søvn.
Hvis dit barn er bange for at skulle falde i søvn om aftenen, kan et vågeblus hjælpe med at holde monstrene på afstand og give dit barn ro i sindet til at slappe af og falde i søvn uden frygt. 

Lampen fungerer både med det medfølgende USB kabel eller med 4 AAA batterier, hvis der ikke er en strømforsyning i nærheden eller lampen skal med på tur.
Tænd for nattelyset eller projektoren via en powerbank, den bærbare computer, en adapter til stikkontakten eller uafhængigt af disse vha. batterierne (medfølger ikke).

Lampen har en dobbelt funktion - Hvis det øverste hvide låg lades urørt, fungerer lampen som et vågelys uden projektion. Når låget er fjernet, kommer stjernehimmel frem.
De projicerede og roterende stjerner og månen i forskellige farvevariationer vil danse på væggen og loftet.

115,00 DKK
299,00 DKK
Du sparer: 184,00 DKK
Blå Pink
Lager: På lager
Andre kunder købte også

Den roterende projektor kan justeres i indstillingen, dette vækker børnenes interesse og efterlader dem forbløffede og interesserede.
Vores natlampe med stjernehimmel byder på mange hyggelige stunder, hvor intimitet og nærhed kan afslutte dagen.
Tryk skiftevis på alle 3 knapper! Så du får visuelle effekter og kan tilpasse dem efter eget smag.

Ved at trykke på "A" udsendes et varmt gult lys.
Ved "B" ændres farven i følgende rækkefølge: rød, grøn, fast position og roterende projektion.
Tryk på "C" for langsomt at dreje sfæren, så et nyt stykke af stjernehimlen bliver synlig fra sengen.

NATTLYS -
Hvis det hvide låg er på lampen, kan projektoren bruges som et klassisk natlys. Lampen vil udsende et dæmpet farvet lys, der roligt skifter og fjerne børnenes frygt og hjælper dem med at falde i søvn.

PROJEKTORFUNKTION -
Uden det hvide låg vil der blive skabt smukke motiver i loftet og væggene i børneværelset, disse projiceres i forskellige  farvevarianter og lampen kan sættes til at rotere, som en uro.

SPECIFIKATIONER -
Effekt: 5W
certificeret: CE
Dimensioner (bredde / højde): 12,7 / 13,5 cm
Vægt: 335 g.
Lampen har form som en kugle og er monteret på en base, hvor der er 3 små funktionstaster (A, B, C) og en udgang til USB-strømkablet.

FARVEÆNDRING & ROTATION -
Lampen har 3 knapper, der ændrer lysets farver og styrer rotation. Lys og projektering  er mulig i flere varianter. Farven på lyset kan fastgøres eller programmeres til at skifte.


USB ELLER BATTERI -
Lampen har to typer strømforsyning. Brug enten lampen med det medfølgende USB-kabel eller alternativt via 4 AAA-batterier (medfølger ikke). 

Forslag til dig
spacer