LED Stearinlys 3 stk.

Flotte og super realistiske LED stearinlys, i smart design – helt uden brug af ild.
Slut med kræftfremkaldende stoffer* fra afbrænding af stearinlys, tilbage er kun glæden ved den flakkende flamme som skaber hygge ved enhver lejlighed.

Disse stemningsfyldte lys i naturtro udformning, er et fantastisk alternativ til det velkendte gammeldags stearinlys, der både kan være farlige og usunde at have i hjemmet.
De 12 forskellige farvemuligheder gør dem til en perfekt dekoration til bordet uanset anledning, barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller ???, uanset farvetema er der en farveindstilling, der passer til netop jeres ønsker. 

Specifikationer

  • Lille LED lys 7,5 x 10 cm
  • Mellem LED lys 7,5 x 12 cm
  • Stort LED lys 7,5 x 15 cm
  • Hvert lys bruger: 3 AAA batterier (ikke inkluderet)
  • Fjernbetjening inklusiv batteri
  • 12 forskellige farver
  • 2 forskellige lysindstillinger (flakkende og konstant)
  • Timerfunktion - slukker automatisk efter 4 eller 8 timer

.

249,95 DKK
Lager: På lager
Andre kunder købte også

*Lys kan indeholde ftalater og tungmetaller som f.eks. bly og nikkel. Ved afbrændingen dannes en række stoffer, bl.a. sodpartikler, tjærestoffer (PAH) og flygtige organiske forbindelser (VOC). Mængden af sodpartikler er forskellig fra lys til lys og afhænger bl.a. af forbrændingen.(kilde Kræftens bekæmpelse)

Disse stemningsfyldte lys i naturtro udformning, er et fantastisk alternativ til det velkendte gammeldags stearinlys, der både kan være farlige og usunde at have i hjemmet.
Nyd maden og selskabet i stearinlysets flakkende skær uden at forurene indeklimaet eller misfarve de hvide vægge med sodpartikler. En hyggelig lyskilde som kan bruges i stuen, soveværelset, sommerhuset eller på kontoret.

Byd børnene velkommen hjem fra skole på de mørke eftermiddage, lad lysene brænde, når I selv er ude og få tyvene til at gå uden om hjemmet. Med elektriske lys er der ingen fare for brandskader eller ildspåsættelse af hjemmet.

De er fremstillet i plastik, men ligner almindelige stearinlys og har den fordel over de LED lys fremstillet i  paraffin, at de ikke smelter eller bliver misfarvet, hvis de bliver placeret i en solbeskinnet vindueskarm eller efterladt på havebordet efter en hyggelig sommeraften.

Fjernbetjeningen medfølger vores LED stearinlys og bruger et fladt rundt batteri (CR2025 – medfølger).
Fjernbetjeningen kan tænde og slukke lysene, skifte mellem hele 12 forskellige farver og har en smart timer funktioner som automatisk kan slukke dem efter 4 eller 8 timer.

Elektriske apparater bør altid holdes væk fra væde, disse stearinlys er ikke vejrbestandige og bør ikke bruges som udendørsbelysning.

 

Forslag til dig
spacer