Luftfugter m/u aromaterapi

Lille, handy, transportabel model med multifarvet LED belysning der automatisk leverer et skiftende, afdæmpet lysdias af alle farverne.

Fyld vand i beholderen og tilsæt evt. din yndlings duft.
Tænd og mærk effekten med det samme.

Stilren og æstetisk med en funktionsmæssig kvalitet, der er til at føle.
Æteriske olier er kendt for at påvirke krop og psyke i en positiv retning, så brug de dufte og olier, der virker bedst for dig.

 • Kapacitet 150 ml.
 • Lydsvag 35 db
 • Skiftende farvetema
 • USB stik medfølger
 • Forbedre luftkvaliteten og kan aromatiserer rummet du er i
 • Varighed før næste påfyldning: 7 timer
 • Sprøjt af damp: 30 ml/ h
159,00 DKK
Lager: På lager
Andre kunder købte også

Gør noget godt for dig selv, dit sind, humør og hud – fyld hjemmet med friske dufte af æteriske olier, mens du slapper helt af og stresser ned.
Når fugtigheden i luften er tilpas vil du opleve at øjne, hud og slimhinder i mund og svælg ikke tørre ud og dit almene velvære vil forbedres.

Denne luftfugter renser ikke blot luften effektivt, men har den dobbelte funktion, at den udover at forbedre indeklimaet, er dekorativ og tilføjer atmosfære og stemning, samtidig kan tilføre rummet din yndlingsduft til at berolige eller opkvikke, alt efter hvilken olie, du vælger at bruge.

Luftfugteren kan stilles i alle rum, både hjemme og på jobbet, hvor det stilfulde design supplerer hvilken som helst indretning.

Brug æteriske olier i en luftfugter – det spreder de æteriske olier i luften og her får du glæde både af duften og af de aromaterapeutiske egenskaber som øger velværet og lindre stres.

Aromaterapi er brug af ​​æteriske olier, som er koncentrerede essenser udvundet fra blomster, frugt, frø, blade, rødder eller bark af planter. Der er mere end 400 æteriske olier og også en der vil være perfekt til dig. Æteriske olier bruges blandt andet i alternativ behandling, hvor olierne kan balancere, harmonisere og fremme den generelle følelse af velvære for både krop og sjæl.

I vores næsehule er der omkring 40 millioner olfaktoriske neuro receptorer, der opfanger forskellige dufte og sender dem videre til hjernen, hvor de aktiverer det limbiske system som har direkte forbindelse til både følelser, minder og forskellige kropsfunktioner. Tænk bare på, hvordan din krop reagerer, når du dufter noget lækkert, eller hvilke dufte, der bringer dig tilbage til barndommen.

Teorien bag aromaterapi er, at hver eneste æteriske olie har sine egne unikke egenskaber, der kan give sundhedsmæssige fordele. F.eks. er det almindelig kendt, at lavendel kan hjælpe med søvnproblemer, og kan lindre muskelspændinger.

Forskellige duftes virkning:

 • Kamille, cedertræ og lavendel – virker beroligende
 • Ylang ylang – stimulerer erotikken
 • Rosmarin – skærper koncentrationen
 • Eukalyptus – løfter humøret og frisker op
 • Citrusdufte – virker opfriskende, skærper koncentrationen og gør dig glad

Tekniske specifikationer: 

Højkvalitets håndværk og naturligvis CE mærket.
Kapacitet 150 ml
Lydsvag ~ 35 dB
Moderne design
RGB baggrundsbelysning
Let at fylde
Driftstid: 6 timer
Strøm 3W
Touch-knap
Sæt inkluderer: luftfugter, USB-kabel, reservefilter, brugervejledning

Bemærk: Olie er ikke inkluderet i pakken. Tilsæt ikke mere vand end til MAX-linjen.

Forslag til dig
spacer