Flyvende diskokugle

En flyvende diskokugle er en fantastisk gadget, der ligner en mini-helikopter/drone.

Lille størrelse, stor glæde og en fantastisk sjov oplevelse.

Enheden er udstyret med infrarød teknologi, så du kan styre den med din hånd.

Dronen er fantastisk som underholdning i sig selv eller brug den i leg med andre.

Anbefales fra 8 år+

119,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Kuglen er lavet af let, gennemsigtigt materiale med bikagestruktur. Dette hjælper både mod luftmodstanden og gør bolden mindre modtagelig overfor ødelæggende skader.
Indeni er der en mekanisme, der kontrollerer de 4 propeller. Vingerne er fleksible, men samtidig holdbare nok til let at hæve kuglen op i luften. I bunden af ​​bolden finder du en lille afbryderknap, der tænder og slukker for vingerne. Dronen starter efter ca. 3 sekunder, så du kan nå at fjerne fingrene. 

Fra det første sekund og under hele flyvningen udsender kuglen et smukt flerfarvet LED-lys, der ser særligt imponerende ud, når den bruges om aftenen eller i et mørkt rum. Minihelikopteren er som et utroligt flyvende objekt og vil helt sikkert give de forbipasserende nogle sjove fantasier om rumskibe og små grønne mænd.

Enheden er udstyret med infrarød teknologi, så du kan styre den med din hånd. Dronen registrerer genstande under den og regulerer antallet af omdrejninger pr. sekund, hvilket medfører en ændring i flyvehøjden. Placer bare din hånd under bolden og se den stige højere. Dronen har ikke den evne, at den registrere, hvor højt den flyver og er modtagelig overfor vinden, så vi anbefaler, at du kun bruger den indendørs, hvis du gerne vil bruge den igen en anden gang.

Kuglen har et indbygget genopladeligt batteri, der kan oplades ved hjælp af det medfølgende USB-strømkabel. Tilslut det f.eks. til en computer eller til en adapter til strømnettet. Den anvendte løsning er meget praktisk og økonomisk, da den ikke kræver køb eller udskiftning af batterier.

Takket være den lave vægt og de små dimensioner kan objektet let tages med overalt, selv på en rejse. Opbevaring og transport er ret let.

Dronen er fantastisk til både underholdning i sig selv eller som leg i en større gruppe.

Brug den i lukkede rum, vær forsigtig og hold den væk fra mindre børn, dyr, vand, kostbare genstande, hår, svigermors briller og ild.

Levitationsfartøjet fungerer godt som en interessant gave - og man skal jo helst lige afprøve den inden - bare liiiige for at sikre sig, at den virker! 

Tekniske specifikationer:

Opladningstid: 20 minutter
Flyvetid: 8 minutter
Opladningsindikator
LED-lys
Indbygget genopladeligt batteri
USB-Kabel til opladning
Inferødsensor
4 propeller
Højde: 10,5 cm 

Forslag til dig
spacer