Nattebelysning til toilettet

Når naturen kalder midt om natten, vil dette smarte toiletlys med bevægelsessensor hjælpe dig, så du ikke behøver at tænde for det skarpe lys og derved forstyrre de naturlige søvnhormoner, der hjælper dig med igen at kunne falde i søvn. 

Nem at installerer med dobbeltklæbende tape.
Nem at rengøre, kræver blot en klud og rengøringsmiddel.
Minimalt strømforbrug, så batterierne holder længere.
Vælg selv farve på lyset: rød eller grøn.

75,00 DKK
Lager: På lager
Andre kunder købte også

At lys påvirker kroppen, har længe været kendt. Men at LED-lys og lys fra sparepærer har en direkte negativ påvirkning på søvnen, er knapt så kendt. 
Sparepærernes lys og LED-lyset er meget intenst i de grønlige og blålige farver og forskning tyder på, at specielt disse lysformer udfordrer den gode nattesøvn.
Mennesket er nemlig skabt til at reagere på det blålige morgenlys, der nulstiller vores biologiske døgnrytme og det svindende rødlige aftenlys, der signalerer, at det er tid til at sove.

Børn og voksne der ikke selv kan vælge at sove hele natten pga. naturlige behov bør skånes for det intense lys fra almindelige lamper, der sender signaler til kroppen om, at det er tid til at stå op.
Med dette smarte toiletlys undgå du, at der tændes for lyset på badeværelset og at søvnen hurtigt indfinder sig, når man igen ligger i sin seng. 

Forslag til dig
spacer