Skadedyrs-skræmmer

Hold skadedyr væk fra dit hus, haven, garage, stald, loft eller lignende.

Hvis du er plaget af insekter, såsom karkelakker, myrer, edderkopper, termitter, møl eller myg, eller hvis dit hjem er angrebet af rotter eller mus, så er dette apparat tilegnet dig. 

Tilslut blot denne skadedyrs-skræmmer i en stikkontakt og tænd for den. 
Riddex Quad virker ved, at udsende elektroniske impulser, der transporteres gennem husets elektriske ledninger, så de danner et elektrisk værn mod skadedyr.
Samtidig udsender skadedyrs-skræmmeren en ultrasonisk lyd på en så høj frekvens, at mennesker og kæledyr ikke kan høre den, men som virker afskrækkende på gnavere.

79,00 DKK
199,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK
Lager: På lager
Andre kunder købte også

Ingen fælder, der dræber, lemlæster eller skal tømmes. Ingen kemikalier, der forgifter miljøet og giver en pinefuld død.
Riddex Quad virker mod mus, rotter, kakerlakker, fluer, edderkopper og myg på en human facon. På grund af dens revolutionerende teknologi stikker dyrene simpelthen af, de gider ikke være i dit hjem og finder andre steder at leve. 

Denne innovative skadedyrsbekæmper fra Riddex Quad er meget effektiv og virker på 2 måder for at sikre dig og dit hjem optimal beskyttelse.
Virker ved at sende ultralyd ud, der har en afskrækkende virkning på de fleste dyr og insekter indendørs samtidig omdannes husets elektriske system til at udsende elektrisk impulser, der danner et værn mod skadedyrene.
Med denne innovative skadedyrs-skræmmer kommer du hurtigt af med alle dine plageånder i form af uønskede insekter og gnavere.
Det anbefales  ikke, at du bruger Riddex Quad, hvis du har små gnavere som kæledyr – kaniner, marsvin, rotter, mus, hamstere osv., da de vil opleve samme ubehag som skadedyrene.

Apparatet udsender en lyd på 12-24 kHz, som simpelthen skræmmer dyrene væk, men som ligger over det menneskelige høreområde.

Apparatet er hvidt, måler 6 x 10 x 3 cm og har en rækkevidde på 120 m2, dog kan vægge gøre rækkevidden mindre, så har man mange rum anbefales det at købe flere, så hele huset bliver dækket.

Skræmmeren har LED nattelys, som kan slukkes og tændes efter behov og kan derfor anvendes som natlampe i børneværelset. Da der ingen giftige kemikalier anvendes, kan skadedyrs-skræmmeren med fordel anvendes i de rum, hvor der soves.

Strømindikator i den ene side, lyser grønt, når skræmmeren er tilsluttet og et rødt lys i den anden side, der indikerer lydbølgecyklussen, så du hele tiden kan holde øje med om apparatet fungerer.

Specifikationer:

  • Ubegrænset forbrug – ingen udskiftninger
  • Tilsluttes enhver type dansk stikkontakt
  • Harmløs over for mennesker og husdyr
  • Miljøvenlig, ingen brug af kemikalier
  • Beskytter et område op til 120 kvm.
  • Praktisk natlys indbygget
  • Anvender ultralyd
Forslag til dig
spacer