Fnug og hårbørste 2 stk

Børster til fjernelse af dyrehår og fnug på tøj og møbler - er et "must have" for kæledyrsejere. For nok er de søde, men deres hår kunne de godt beholde for dem selv.
Med denne revolutionerende børste, inden for fjernelse af dyrehår, kan du trygt inviterer folk til at sætte sig i dine møbler.
Du fører blot børsten hen over det materiale, du ønsker at rengøre og stikker bagefter børsten i beholderen. Nu er børsten fri fra hår og kan bruges igen og igen. Beholderen tømmer du blot i skraldespanden eller ud i haven til fuglenes reder. 
Desuden får du en smart lille rejseudgave, som du kan have i tasken, så du altid kan være velklædt og fri for hår og fnug på tøjet.

89,00 DKK
199,00 DKK
Du sparer: 110,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Super nem at anvende og kan bruges igen og igen. Børsten renses for hår i den medfølgende beholder, som nemt kan tømmes i skraldespanden efterfølgende.
Find den hvide pil på børstehåndtaget, før du bruger dette produkt. Denne pil angiver retningen, du skal bevæge børsten. (Hint, hvis det ikke er den ene vej, så er det den anden)

Børsten holder tøj og møbler pels- og fnugfrit. Stryg på stoffet i samme retning som angivet på håndtaget. Den mest bekvemme og enkle måde at fjerne hunde-, katte- og andre kæledyrhår på. Den dobbeltsidede børste kan bruges igen og igen. Hvilket gør den økonomisk og miljøvenlig. Slut med klisterruller og billige varianter, der knækker og må erstattes.

Børsten er selvrensende, dobbeltsiddet og har en stor overflade, der sørger for, at du hurtigt og effektivt kan fjerne dyrehår overalt i hjemmet og med den handy lille rejsebørste - også på farten. Uanset om hårene har sat sig fast på møbler, tøj, måtter, puder eller bilsæde - så er dette børsten for dig. Børsten kan også anvendes til at fjerne støv og snavs fra tøj og lignende. Den er forsynet med flere tusind mikrofibre, som fanger bl.a. hår, støv, trådrester og snavs og børsten renses nemt ved at trække den igennem den medfølgende holder.

Du får:

Stor børste 31 cm x 6 cm
Lille børste 13,5 cm x 4,5 cm
Stor selvrensende beholder 21,5 cm x 7 cm
Lille selvrensende beholder 11, 5 cm x 5,5 cm
Børster og beholder er i en smuk grå nuance

Forslag til dig
spacer