Kattelegetøj "fang musen"

Katten efter musen-leg med dette interaktive kattelegetøj.

Musen sidder på en bevægelse karrusel som katten kan skubbe hele vejen rundt. 
Ingen piben, så katten ikke tror, den kan slå byttet ihjel. 
Mulighed for at flere katte, kan lege samtidig.

TIL ALLE KATTE - Vores legetøj er velegnet til alle huskatte, uanset alder, køn og størrelse. Hullerne er store nok til, at kattens poter kan finde vej ind til musen og ikke risikere at sidde fast. 

SKRIDSIKKER - Så legetøjet bliver hvor det er og katten bevæger sig.

INTEGRERET KRADSEBRÆT - Toppen kan bruges som kradsebræt - gnid noget katteurt ind for at opmuntre katten til at bruge det i stedet for lædersofaen.

 

70,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Katte elsker at boltre sig og jage. Dette legetøj tilfredsstiller jagtinstinktet og er et nyttigt tilbehør - især til indekatte. Den lille bløde mus stimulerer din kat til at række ud efter og søge efter musen. Vores legetøj er velegnet til alle katte, uanset alder, køn og størrelse. Små killinger kan også sidde på overfladen og starte jagten ovenfra.

Det runde plastikhus har 3 huller, som er store nok til, at kattepoterne kan komme igennem. I midten af ​​legetøjet er der en lille legetøjsmus, som bevæger sig, så snart den skubbes af kattens pote. Dette vækker kattens jagtinstinkt og tilskynder katten til at bevæge sig efter musen, katten aktiveres og giver ikke op så der er mange timers leg i dette legetøj.

Vores legetøj er skridsikker, så det forbliver godt på plads, selv under den hårde kamp. På toppen er der en praktisk kradseplade, hvor katten kan hvæsse klør. Dette beskytter dine møbler, fordi katten har et naturligt instinkt til at hvæsse klør og har brug for at gøre det.

Legetøjet tilfredsstiller kattens naturlige jagtbehov, katten forbliver fysisk aktiv og sund. Hvis du er væk hjemmefra i en længere periode, er dette en fantastisk måde at holde katten travlt beskæftigede i flere timer. Vores kattelegetøj er velegnet til både privat brug og til kommerciel brug i dyrepensioner eller hos avlere.

Dimensioner : 25 x  6,5 cm
Vægt: 281 g.

 

 

Forslag til dig
spacer