LED Stjerne projekter og natlampe med højttaler

Kvalitets stjernehimmelprojektor med indbygget højttaler, der kan anvendes med bluetooth forbindelse eller USB-Flashdrive. 

Denne stjernehimmelprojektor er klar til at sende dig og dine tanker til en fjern, fjern galakse for meget længe siden. (Starwars reference, hvis du ikke har set den, anbefaler jeg, at du gør)
Inklusiv fjernbetjening, RGB+hvidt lys samt laser, flere indstillingsmuligheder, mulighed for at lytte til musik eller lydbog. Timer funktion, så lampe og lyd slukker automatisk. 

435,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Projektoren skaber en stjernehimmel på vægge og loft og giver dig selv eller dit barn en afslappende og behagelig atmosfære at falde i søvn til. En yderligere attraktiv evne er, at stjernehimmel projektoren kan afspille musik via Bluetooth.

Fjernbetjening inkluderet - ved hjælp af fjernbetjeningen kan du tænde og slukke for natlampen, justere lysstyrken, ændre lysindstilling, musiknumre og styre timeren fra døråbningen uden at skulle famle dig frem til knapper og kontakter.

Hjælp dit barn med at falde i søvn - lampen fungerer både som en projektor og en sengelampe, som gør det muligt for barnet at forberede sig på søvnen. Efter tilslutning via Bluetooth spiller den den ønskede vuggevise for babyen og lyser værelset op i hypnotiserende farver. Musik og lys, der vises på væggene og loftet, tiltrækker barnets opmærksomhed og hjælper med at berolige hjernen, så barnet stille og roligt falder i søvn.

Projektoren kan indstilles således, at lysshowet tilpasses musikkens rytme.

Tekniske specifikationer:

Timer funktion: 1 time, 2 timer eller mulighed for belysning hele natten
Tilslutning via USB kabel (medfølger) til stikkontakten med adapter (medfølger ikke)
Fjernbetjening bruger 2 x AAA-batterier (medfølger ikke)
3 niveauer af lysstyrke
Musikafspiller: via Bluetooth eller fra et USB-flashdrev
RGB + hvid + laser
Lysfunktioner: 

  • "fade 1": langsom farveændring, 
  • "fade 2" langsom ændring af to farver 
  • "S+" bølge (bevægende mønster) med en eller alle farver + laser 
  • "S-" alle farver eller deres kombination + forsvindende stjerner 

Mål: 17 x 17 x 13 cm
Vægt: 0,338 kg
Materiale: plast / metal
Farve: Sort

Forslag til dig
spacer