Makeup børster 12 stk

ANTI-ALLERGISKE  - syntetiske makeupbørster.
Da vores makeupbørster er lavet med syntetisk hår er der ikke den samme risiko for sensibilisering som med naturlige børster.

Med praktisk beholder, så dine børsters hår ikke bliver mast eller skæve. Inklusiv låg, så de er nemme at tage med på farten og at holde rene og fri fra bakterier. 

12 forskellige børster = 12 forskellige muligheder
Med dette makeup sæt er du godt dækket ind i forhold til de forskellige makeup typer, der findes på markedet.

74,95 DKK
Lager: På lager
Andre kunder købte også

Syntetiske makeup børster er at foretrække ved brug af cream produkter, som flydende foundation, concealer, cream blush, eyeliner, læbestift osv. fordi de ikke absorberer så meget af produkterne som naturlig børster vil gøre.
Desuden er de 100% cruelty-free, dvs. at der ikke er risiko for dyremishandling i forbindelse med fresmstillingen af børsten.

Syntetiske hår er også mere hygiejniske, da diverse bakterier fra makeup-produkter, døde hudceller fra ansigtet, kemikalier m.m. ikke spreder sig som i børster med naturlig hår. Det er dog vigtigt, at du renser dine pensler jævnligt. 

En god pensel kan holde op til 10-15 år, hvis den bliver vasket jævnligt, bare vær opmærksom på at penslen føles blød og behagelig mod huden og ikke fremkalder nogen form for allergi eller irritation.

Valg af børste

Hvis du ønsker et dækkende og farverigt look, skal du vælge en børste, hvor hårene sidder tæt, mens en mere fluffy børste er god til at blende, hvis du for eksempel laver smokey-eyes.

En vinklet børste er mere præcis end et mere rundt børstehoved, men denne giver et godt blend. 

Ønsker du en let highlighteffekt, skal du bruge en børste med lange hår, der ikke er for tæt. Sådan en børste er særlig god til områder som amorbuen og næseryggen, hvor du ikke ønsker for meget shine. Ønsker du en mere tydelig effekt, bør du vælge en børste med lange tætsiddende hår, som kan rumme mere makeup ad gangen. Den tættere børste vil være god til kindben, brynbue og pande.

Den brede vifte kaldes en Fan brush det er en fremragende pensel til solskinspudder, highlighter og blush. Hårenes bredde gør denne perfekt til let og forsigtigt at opbygge et fint look.

Forslag til dig
spacer