4 stk. Non-stick grillmåtter

Nyd sommerens grillaftener med disse 4 non-stick grillmåtter i teflon - uden risiko for, at maden falder mellem risten eller, at kødet bliver flamberet af flammerne forårsaget af det dryppende fedtstof.

Også velegnet til micobølgeovn og almindelig ovn.
Tåler opvarmning til 260 0C og kan vaskes op med vand og sæbe eller direkte i opvaskemaskinen. 

Sættet inkluderer 4 måtter: 2 store og 2 små
Mål på stor måtte: 40 cm x 33 cm
Mål på lille måtte: 34 cm x 22,5 cm

69,95 DKK
145,00 DKK
Du sparer: 75,05 DKK
Lager: På lager
Andre kunder købte også

Måtterne er lavet i teflon som har en række unikke egenskaber. Blandt andet er det bestandigt over for kemikalier, det er varmefast, har ringe brandbarhed, stor vejrbestandighed, høj slagstyrke og ringe slidstyrke. Vores grillmåtter kan derfor tåle at blive brugt igen igen og ikke kun på grillen: hvorfor ikke bruge dem som underlag i mikrobølgeovnen. Teflonmåtterne er supernemme at gøre rene og du slipper for fastbrændte madrester. Også i ovnen kan måtterne bruges, dog skal du blot huske på, at måtterne kun tåler opvarmning til 260 grader. 

Ved at bruge en teflon grillmåtte, undgår du besværet med den beskidte grillrist, at maden falder mellem rillerne eller at flammerne slikker op af kødet og branker overfladen, men du bibeholder samtidig den dejlige smag af grillet mad. Placer blot den smarte grillmåtte direkte på risten og nyd en af sommerens glæder uden frygt for, at maden brankes eller hænger fast. What’s not to like??

.Lav sundere mad til familien med vores stege/grillmåtte slipper du helt for at bruge fedtstoffer. Vores teflon måtter har samme non-stick overflade som du kender fra din stegepander og du behøver derfor ikke tilføje fedtstof for at undgå, at maden brænder fast.
Hold på den gode smag og få en ensartet stegning - om det er i ovnen, mikroovnen eller på grillen. 

Stegemåtten er genanvendelig og kan bruges igen og igen

Er stegemåtterne for store til din ovn eller grill så kan du sagtens klippe måtterne til med en saks, så de kommer til at passe. Teflon er ikke resistent over for mekanisk skade og kan blive beskadiget af almindelige køkkenredskaber som f.eks. knive. Så undgå at bruge måtterne som skærebræt. 

Specifikation:

  • Materiale: Teflonbelagt glasfiber (PTFE)
  • Mål: Stor måtte 40 x 33 cm. (tykkelse ca. 0,2 mm)
  • Mål: Lille måtte 34 x 22,5 cm. (tykkelse ca. 0,2 mm)
  • Kan tilpasses i størrelsen (kan kun gøres mindre og det kan ikke gøres ugjort)
  • Funktionstemperatur: -70 gr. – 260 gr. Fra fryser til ovn uden problemer.
  • Miljøvenlige - kan bruges igen og igen
  • Velegnet til både kød, grøntsager og bagværk
  • Kan vaskes i opvaskemaskinen
  • Nem at have med og opbevare

Anvendelse:

Når ovnen eller grillen er varmet op, lægger du stegemåtten på risten, hvorefter måtten vil forhindre madrester i at sætte sig fast på risten. Det er selvfølgelig vigtigt, at stegemåtter ikke kommer i direkte kontakt med flammer, da temperaturen her let kan overstige 260 grader.
Du bør også undgå at vride stegemåtterne for meget, da du herved kan forårsage mekanisk skade på belægningen.
Grill/stegemåtterne er nemme at gøre rene og de må også gerne komme i opvaskemaskinen, men de er også nemme at vaske op i hånden med vand og sæbe.

Forslag til dig
spacer