Badebassin 3,05 m x 1,83 m x 56 cm

Tre ringet badebassin med sikkerhedsventiler og bundprop.til 1.161 liter!!

Så er der vandplask for hele familien.
Børnene tumler i sommervarmen og når aftenen trænger sig på og de små er puttet i seng, vil det solopvarmede vand være perfekt til rammen om en kølig drink med den du holder af.

Poolen er af mærket BestWay, der er førende på området.

Det anbefales at bruge kompressor, elektrisk pumpe eller fodpumpe med stor studs til at pumpe ringene op.

Hold altid børn under opsyn, når der er vand i nærheden.

499,00 DKK
Lager: På lager
Andre kunder købte også

Dette badebassin er et hit hos børn og vandhunde i alle aldre og kan nemt og hurtigt sættes op, når det danske sommervejr viser sig fra sin gode side. Et badebassin i haven er den sikre opskrift på mange timers hygge med hele familien, men der er nogle gode råd som du skal være opmærksom på.

Hvis badebassinet skal bruges til de mindre børn, kan man med fordel nøjes med kun at fylde bunden op - dette vil bringe ligeså stor glæde til de mindste og de vil ikke blive afkølet så hurtigt.

Gode råd omkring bassiner:

Placering:

Bassinet placeres bedst i sollys, på en plan overflade uden skarpe genstande og helst et sted med læ. Vinden kan nemlig være med til at afkøle vandet, så det bliver koldt og ubehageligt at opholde sig i.
Du bør også undgå at placere badebassinet under et træ, da nedfaldne blade kan samle sig i vandet.
Sørg også for at der er plads omkring poolen, så der er plads til leg og plask. Det kan du fx gøre ved at placere det i god afstand fra hus, carport, pavilloner og blomsterbede.

Vandkvalitet i et badebassin?

Vandet i badebassinet kan give dig et signal om, at noget ikke er, som det bør være. Har vandet et grønligt skær, er der for mange alger i bassinet. Grønligt vand kan også skyldes opløst kobber fra en privat vandboring eller rustdannelse.
Har bassinet glatte og slimede sider og bund, er dette et tegn på, at der vokser bakterier i bassinet. Sker det, skal bassinet tømmes og gøres rent, inden det kan tages i brug igen. Udskiftning af vandet vil blot forsinke processen.

I en pool uden cirkulation (pumpe) skal vandet skiftes minimum hver fjortende dag. I perioder med varmt vejr anbefales det at skifte vandet dagligt såfremt bassinet bruges flittigt og ikke tilsættes plejemidler. Forbrugerstyrelsen anbefaler i samråd med Teknologisk Institut, at vandet i et oppusteligt bassin skiftes hver dag pga. bakterier.

Fjern løbende nedfald, insekter mv. fra vandet i bassinet. På denne måde holdes vandet friskt i længere tid.
Husk at det altid er en god ide at dække bassinet til når det ikke er i brug, så vandet ikke bliver beskidt.
Stil en spand eller en lille balje med vand i tæt ved bassinet, så alle kan vaske fødderne, inden de hopper i vandet. På den måde undgås jord i bassinet.

Kontrol af vandet: Du kan købe testsæt, så du kan måle vandets pH-værdi. PH-værdien fortæller, om vandet trænger til desinfektionsmiddel. Det kan virke dyrt at skulle rense sit vand, men vand i sig selv koster også: Vand koster: Det kan koste alt fra 18 kr. og helt op til 59 kr. at fylde et badebassin med 1.000 liter.

Råd for amerikanere:

Poolen er lavet i tykt plastik, men kan punkteres, hold derfor skarpe genstande såsom nøgler, sten, knive/gafler, højhælede sko mv. væk fra poolen. 
I badebassiner er der ofte vand - elektronik og vand er en dårlig kombination - hold derfor dine værdigenstande væk fra vandet eller tag de fornødne forholdsregler.
Mennesker og andre landlevende pattedyr bruge ilt, for at ånde. Under vandet kan vores lunger ikke fungere og vi risikerer at dø. Bad derfor aldrig alene, i beruset tilstand og hold aldrig andre under vandoverfladen. 

Tekniske specifikationer:
  • 3 selvlukkende hurtigåbnende ventiler
  • Vægge bestående af tre lige store ringe
  • Ekstra brede sidevægge
  • Strukturmønster på ydresiden
  • Vandmængde 1.161 liter
  • Bundprop
  • Reparationslap inkluderet
  • Farve: blå og hvis

Det anbefales at have en kompressor, elektrisk pumpe, fodpumpe eller én der kan førstehjælp ved hånden, når poolen skal pustes op. 

+ 6 år. Børn må ALDRIG lades uden opsyn, når der er vand i nærheden.

Forslag til dig
spacer