Badering Flamingo

Så er der dømt poolparty!
Kom i det rette sommerhumør med denne flotte flamingo badering som både børn og voksne vil elske.

Den pinke farve vil tage sig godt ud på feriebillederne og fungere som et ekstra blikfang, når feriebillederne ruller ud på SoMe og så er den bare super kær.

Diamterer ca. 80 cm
Vægt: 0,3 kg

129,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Takket være sin størrelse er den flamingo-formet badering perfekt til både svømning og afslapning i poolen. Den passer til de fleste vandhunde og er nem at få øje på med sit originale design og farvestrålende ydre.
Så når børnene er færdige med at lege, så er det de voksnes tur til at slappe af i poolen med den farvestrålende flamingo og tropiske stemning der følger med.

Lavet af glat og fleksibelt vinyl materiale der absorberer stød og minimerer risikoen for perforering.

Baderingen kommer med en sikkerhedsventil så al luften ikke fiser ud, når du forsøger at lukke ventilen og gør baderingen let at puste op og tømme.

Til trods for det store rumfang føles denne badering som at gå med luft under armen og den er nem at transportere selv for barnet, der har insisteret på at tage den med til stranden med fralandsvind.

Anbefaling:

Anvendes kun i vand, hvor barnet kan bunde og er under konstant opsyn af en voksen.
Brug ikke en kompressor til at puste baderingen helt op, brug en manuel pumpe, eller pust med munden for ikke at overfylde baderingen.
Anbefales fra 6 år og opefter.
Benyt aldrig baderingen på strande med fralandsvind - medmindre du har lånt den ud til svigermor.

Forslag til dig
spacer