Dobbelt hængekøje

Ekstra bred hængekøje: stor nok til to - luksus for én.

Skynd dig at reservere en plads, for der bliver kamp om at få lov til at ligge i denne hængekøje.
Maks belastning 200 kg.
Længde 200x150 cm.

499,00 DKK
Dobbelt hængekøje
Blå/gul/grøn
Dobbelt hængekøje
Blå/grøn
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

En hængekøje, der er robust og som kan rumme to, der gerne vil ligge og kigge op i skyerne sammen eller bare tage sig en “morfar” i solen. Denne hængekøje er perfekt til alle dine dasebehov og så er den ovenikøbet i et lækker slidstærk materiale, bestående af en polyester/bomuldsblanding, der føles behagelig mod din hud!
Fordi man tilføjer polyester til bomulden, er hængekøjen mere miljøvenlig, da man i bomuldsdyrkning desværre bruger mange pesticider.

Der er ekstra mange ophængningssnore i denne hængekøje for at fordele vægten mere jævnt, hvilket er med til at øge holdbarheden af din hængekøje.

Husk altid at afprøve hængekøjen med belastning, før du lader børn og den du elsker prøve køjen.
Sørg for at der ikke er skarpe kanter og andet i umiddelbar nærhed, man kan slå/skære sig på, hvis man skulle falde ud.  

Hængekøjen menes at stamme fra det nuværende Cuba, Den Dominikanske Republik og Puerto Rico, hvor Taino-indianerne brugte dem som deres seng.
Hængekøjen er en praktisk anordning, der sørge for, at kryb som slanger, skorpioner og edderkopper ikke kan nå dig og er langt mere komfortabelt end at ligge på gulvet.
Dengang kaldte man hængekøjen for "hamaca". Som ligger meget tæt på det engelske: Hammock. De søfarende så hurtigt en fordel i at kunne ligge og vugge under dæk ude af rotternes rækkevidde. Det var samtidig praktisk, da hængekøjerne nemt kunne pakkes sammen, når de ikke var i brug. Således kom hængekøjen til Europa. 

Traditionel hængekøje: ligner den som de oprindelige Taino-indianerer brugte. Som i filmen Avatar, skal man ligger lidt på skrå i den traditionelle hængekøje - hvilket også giver god mulighed for at se sin elskede i øjnene og bede ham/hende om at hente friske forsyninger.

Teknisk specifikation:

Materiale: tykvævet bomuld med en blanding af polyester
Dobbelt bredde og stabil i brug
Perfekt til haven eller terrassen
Medfølgende pose til opbevaring og transport
Kan vaskes i vaskemaskine på skåneprogram
Maksimal belastning: 200 kg
Længde: 200 cm (liggelængde) / 270 cm (med snore)
Bredde: 150 cm
Stærke fastgørelsessnore 2 stk.
CE-mærket
Europæisk import

Forslag til dig
spacer