Fleksibel haveslange

Slut med en irriterende haveslange der skal rulles op efter brug. 

Denne innovative vandslange udfoldes vha. vandtrykket og med det multifunktionelle sprayhoved med hele 7 indstillinger, kan du give dine planter alt fra en let støvregn til et styrtbad. Efter brug slukkes der blot for hanen og restvandet lukkes ud, hvorefter slangen trækker sig sammen og ligger klar til næste gang.

210,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Med dette innovative haveredskab, kan det ikke blive lettere, at få vandet blomsterne, køkkenhaven eller børnene. 

Tænd langsomt for vandet og se haveslangen udvide sig til 3 gange sin længde, så du nemt kan nå rundt på hele matriklen, uden hele tiden at skulle forlænge slangen.
Det medfølgende multifunktionelle sprayhoved har 7 indstillinger, så du kan få lige det tryk og den type stråle du ønsker fra tropisk dis til tsunami - alt afhængig om det er de delikate blomster eller naboens kat, der skal vandes.  

Når du er færdig med at benytte vandslangen, slukker du blot for vandet, trykker håndtaget på brusehoved ind, så vandtrykket mindskes og den fleksible vandslange ruller sig sammen på ganske kort tid, klar til at blive hængt op til næste gang.  

Haveslangen er lavet i vejrbestandige letvægts materialer: nylon og plast i inderslangen, hvilket gør vandslangen meget let og nem at håndtere.
Designet gør, at haveslangen kan tåle mange buk og vrid uden, at der af den grund kommer lækage. Haveslangens design gør desuden slangen yderst praktisk i brug, da det er usandsynligt, at den får knæk eller filtre sammen og sikre dermed et konstant vandtryk. 

Et optimalt haveredskab, der ikke kan undværes i haven.

Tekniske specifikationer:

Spayhoved med 7 sprayfunktioner:

  • Brusebad (DUSJ)
  • Jet (JET)
  • Tåge (MIST)
  • Fuld (FULD)
  • Stænk (KEGLE)
  • Koncentreret (CENTER)
  • Ensartet (FLAT)

Udvider sig 3 gange sin længde vha. vandtryk
Let og handy
Kompakt design til nem opbevaring
Vejrbestandig
Antiknæk egenskaber, takket være det innovative design

Forslag til dig
spacer