Hængekøje 200x80 cm

Hængekøje i bomuldsstof med spredestang, så hængekøjen ikke folder sig sammen om dig som en kokon. 
Denne form for hængekøje kaldes også for: europæiske hængkøje og er særdeles velegnet til afslapning i haven og terrassen, da den brede form giver god plads til armen, der skal gribe om den kolde drink, der er placeret i praktisk højde.

Super populær og flot hængekøje fremstillet af slidstærk tykvævet bomuld med polyester, der giver en vejrbestandig hængekøje, der føles dejlig mod selv den bare hud.

hængende Teknisk specifikation: Højkvalitets håndværk Materiale: tyk coton med en blanding af polyester Den har to trærammer Stabil Behagelig at bruge Let at hænge Perfekt til haven eller terrassen Tager lidt plads Maskinvaskbar Maksimal belastning: 150 kg Mål: Længde: 200 cm (stof) / 270 cm (med reb) Bredde: 80 cm Ramme: 80 cm x 2 cm x 3 cm Oprullet: 83 cm x 10 cm Længde på fastgørelseslinjer: 180-200 cm Sættet inkluderer: Helt ny hængekøje med en ramme Fastgørelseslinjer

Maks belastning: 150 kilo.
Mål: 200x80 cm

275,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Hængekøjer: 

Hvorfor anskaffe sig en hængekøje? - fordi der ikke er noget mere afslappende i verden, end en hængekøje.

Den følelse af frihed og vægtløshed, du opnår, når du døser i en hængekøje, er fænomenal. 

Fyld snacks og kølige drinks op i tæt nærhed og nyd sommerens varme i en hængekøje - hvis du er heldig, så vil en kølig brise give dig et kærlig skub en gang imellem og lulle dig roligt i søvn.

Hængekøjen menes at stamme fra Taíno-indianerne, der levede i det nuværende Cuba, Den Dominikanske Republik og Puerto Rico.
Indianerne brugte ikke hængekøjen til at slappe af i, men til at sove i. Det er en praktisk anordning, der sørge for, at kryb som slanger, skorpioner og edderkopper ikke kan nå dig og er langt mere komfortabelt end at hvile på gulvet.
Dengang kaldte man hængekøjen for "hamaca". Som ligger meget tæt på det engelske: Hammock. De søfarende så hurtigt en fordel i at kunne ligge og vugge under dæk, mens det var praktisk, da hængekøjerne kunne pakkes sammen, når de ikke var i brug. Således kom hængekøjen til Europa. 

I dag slapper en stor del af europæerne regelmæssigt af i en hængekøje. Ligesom indbyggerne omkring Middelhavet i øvrigt stadig gør.

Der findes mange forskellige typer hængekøjer og det er om at finde den, der virker mest tiltagende 

Enkelt hængekøje

Hængekøjen til én person er bedst egnet til at slappe af i alene. Du kan faktisk godt dele den. Nogle gange er det bare rart, med lidt tid for sig selv.

Hængekøje med spredestang

Hængekøjer med spredestænger holdes åbne i begge sider med en stang. Det får hængekøjen til at ligne en seng, som ikke foldes rundt omkring dig, som en kokon, ligesom den traditionelle hængekøje gør.

Teknisk specifikation:

Materiale: Tykvævet bommuld med en blanding af polyester.
Spredestænger, der gør hængekøjen ekstra stabil
Maksimal belastning: 150 kg
Mål: Længde: 200 cm (stof) / 270 cm (med reb)
Bredde: 80 cm
Ramme: 80 cm x 2 cm x 3 cm
Sammenrullet: 83 cm x 10 cm
Længde på fastgørelseslinjer: 180-200 cm

Forslag til dig
spacer