Hængekøje 200x80 cm

Lækker kvalitet, lige til at hænge op og nyde sommerens lune vejr. 

Opstil retningslinier for hvornår børnene må forstyrre, for når du ligger i denne køje, vil du ikke ønske at forlade den igen. 

Lækker blødt materiale. 
Mange snore, der fordeler vægten mere jævnt og dermed forlænger din hængekøjes levetid. 
Vejrbestandigt materiale.

Maks belasting 150 kg.

249,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Hvorfor anskaffe sig en hængekøje? - fordi der ikke er noget mere afslappende i verden, end en hængekøje. Spørg bare Anders And.

Den følelse af frihed og vægtløshed, du opnår, når du døser i en hængekøje, er fænomenal. Fyld snacks og kølige drinks op i tæt nærhed og nyd sommerens varme i en hængekøje - hvis du er heldig, så vil en kølig brise give dig et kærlig skub en gang imellem og lulle dig roligt i søvn.

Hængekøjen menes at stamme fra det nuværende Cuba, Den Dominikanske Republik og Puerto Rico, hvor Taíno-indianerne brugte den til at sove i. Hængekøjen er en praktisk anordning, der sørge for, at kryb som slanger, skorpioner og edderkopper ikke kan nå dig og er langt mere komfortabelt end at ligge på gulvet.
Dengang kaldte man hængekøjen for "hamaca". Som ligger meget tæt på det engelske: Hammock. De søfarende så hurtigt en fordel i at kunne ligge og vugge under dæk, mens hængekøjen samtidig var praktisk, da hængekøjerne kunne pakkes sammen, når de ikke var i brug. Således kom hængekøjen til Europa.

Europæerne brød sig ikke om den måde, hvorpå hængekøjen foldede sig sammen om dem og der blev derfor tilføjet en spredestang, så de stakkels europæere ikke blev spist af hængekøjen, når de lagde sig. 
I dag slapper en stor del af europæerne regelmæssigt af i en hængekøje. 

Hængekøje med spredestang holdes åbne i begge ender med en stang ofte af træ. Det får hængekøjen til at ligne en seng, som ikke foldes rundt omkring dig, som en kokon, når du lægger dig i den.

Hængekøjen er til én person og er derfor designet til at slappe af i alene. Du kan faktisk godt dele den. Nogle gange er det bare rart, med lidt tid for sig selv. Så her har du undskyldningen. Bare husk, at det også gælder den anden vej, når du kommer sidst.

Teknisk specifikation:

Materiale: tykvævet bomuld med en blanding af polyester. (Dette er med til at gøre hængekøjen mere økovenlig, da der bruges mange pesticider i bomuldsdyrkningen). 
Blødt materiale, der føles dejligt behageligt mod din hud. 
2 spredestænger, så hængekøjen bliver holdt udstrakt. 80 cm.
Perfekt til udendørsbrug i vejrbestandigt materiale.
Maks belastning 150 kg. 
Mål: Længde: 200 cm (liggelængde) / 270 cm (med reb) Bredde: 80 cm
Ce-mærket 
Europæisk import.

Forslag til dig
spacer