Hængekøje 200x80 cm

Nyd lyden af græsslåningsmaskinen inde hos naboen, se skyerne drive dovent af sted over dit hoved på en blå baggrund og lad dig stille vugge ind i en velfortjent døs i den dejlige sommervarme.

Vi kan alle bruge en pause en gang imellem og hertil er en hængekøje perfekt. Sættet inkluderer alt du behøver til ophængning. (Træer, stolper eller krop på husmuren er dog ikke inkluderet)

Maks belastning 200 kg.
Længde 200x80 cm

Husk: afprøv altid hængekøjen før, du lade børn eller den du elsker lægge sig i den. 

249,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

En klassisk hængekøje som passer perfekt ind i enhver have hvor du kan nyde solen, fuglene og læse din yndlingsbog eller bare tage en skøn middagslur når du har mest brug for det.

Virkelig meget hængekøje til små penge! Denne hængekøje er det perfekte valg, hvis du ønsker dig en relativt billig hængekøje.

Kombinationen af specielt forarbejdet polyester og bomuld, gør at du ligger lige så behagligt i denne hængekøje, som i en hængekøje af 100% bomuld. Det tilføjede polyester til bomulden, gør hængekøjen meget miljøvenlig, da bomuldsdyrkning bruger mange pesticider.

Teknisk specifikation:
Europæisk import
Ce-mærket
Materiale: tykvævet bomuld med en blanding af polyester. Der føles behaglig mod din hud, men som samtidig er mere økovenlig, da der desværre bruges rigtig mange pesticider i bomuldsindustrien. 
Praktisk pose til transport og opbevaring. 32 cm x 26 cm.
Vejrbestandigt materiale, der sammen med de mange ophængningssnore sikre dig en god holdbarhed på hængekøjen.
Kan vaskes i maskinen.
Maks belastning 200 kg.
Mål: Længde: 200 cm (liggelængde) / 260 cm (med reb)Bredde: 80 cm.>
fastgørelsessnore 2 stk. i ekstra stærkt materiale.

Forslag til dig
spacer