Cuppingsæt

Cupping er en form for massage, som oprindeligt stammer fra Kina.
Massagen fremmer blodtilførslen til musklerne, styrker det naturlige immunforsvar og hjælper dine muskler med at slappe af, derudover skulle massagen også afhjælpe appelsinhud ved at fremme blodtilstrømningen i underhuden.  

Forlængerslange medfølger, så du har mulighed for at give dig selv massage.
 
Kinesiske vakuumcups er også en fantastisk måde at yde sin partner fuld opmærksomhed på og skabe en større blodgennemstrømning i udvalgte område, hvilket vil øge følsomheden.

245,00 DKK
Lager: På lager
Andre kunder købte også

Cupping har været en kendt og værdsat i århundreder, som en metode der bl.a. anvendes til at bekæmpe gener i luftvejene, stimulere blodcirkulationen, lindre irritation, hævelse og smerter af forskellig art. 

Cuppingterapi påfører et vakuum til et begrænset område af kroppen.
Denne metode er især blevet brugt indenfor alternativ medicin, men bliver mere og mere udbredt i den moderne verden, indenfor massage, behandling af cellulitis, sammen med akkupunktur og zoneterapi mm.

Måske du har lagt mærke til, at mange af de professionelle atleter ved OL har de karakteristiske runde mærker efter cupping?
Dette skylde at cupping er en effektiv behandlingsmetode på mange forskellige gener f.eks.:

  • Hovedpine og migræne
  • Muskelømhed
  • Stramme og spændte muskler
  • Ledsmerter
  • Spændinger i ryg og nakke + myoser 
  • Skinnebensbetændelse
  • Løberknæ

Ved hjælp af kopperne, skabes et vakuum, som virker lidt ligesom dybdegående massage og løsner bindevævet over muskulaturen op, med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område, hvilket fjerner affaldsstoffer (detoxer) fra det behandlede område og tilfører ekstra ilt og nærringstoffer til de underliggende muskler.
Dette bevirker, at musklerne kan yde mere end normalt og de restituerer også hurtigere og du vil opleve mindre muskelømhed.

Disse cups kommer med 6 magnetiske spidser, der kan stimulerer akupunkturpunkter.
Princippet bag disse kinesiske vakuumbobler er relateret til effekten af ​​hudsugning på grund af vakuumet skabt af koppen.
Når huden trækkes ind i den magnetiske spids, begynder blod og kropsvæsker at strømme mere frit og kroppen renses for toksiner.
De magnetiske spidser fungerer ikke kun lokalt, men også generelt mod gener i kroppen. Deres effektivitet er blevet bekræftet i behandlingen af ​​influenza, bronkitis, lungebetændelse og astma.

Kopperne kan også anvendes som førstehjælp ved insektbid og -stik. 

Tekniske specifikationer:
Vægt: 350 g
Indeholder 12 plastik kopper i forskellige størrelser, med udløser ventil 
Special pumpe
6 magnetiske spidser
Slange til forlængelse af pumpe
Instruktionshæfte på engelsk

Sugemærkerne efter anvendelse kan ses længe efter brug.

 

Forslag til dig
spacer