Massagebælte

Forkæl dig selv med en god omgang massage mens det varme vand fra bruseren eller karret allerede har løsnet dine muskler og led godt op. 
Med dette massagebælte i hånden, kan du omdanne dit bad til en haman og nyde den lækre følelse af en massage hjemme i dit eget badeværelse. 

Teknisk specifikation:
Bæltet er udelukkende lavet af plastik og kan bruges i badet eller med din ynglings massageolie
De mange børster giver massage over en stor overflade
Designet så det også er velegnet som hjælpemiddel til vask af ryg og andre dele af kroppen, f.eks. fødder
Forbedrer trivsel og blodcirkulation
Holdbar og let at rengøre
Mål: 85 cm x 12,5 cm

119,95 DKK
199,95 DKK
Du sparer: 80,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Under massage foregår der mange forskellige fysiologiske processer.

Øget blodcirkulation

Ved massage bliver musklerne langsomt æltet og løsnet. Efter kort tid vil der også opstå varme. Varmen og bevægelserne vil være med til at øge blodcirkulationen omkring muskelfibrene. Den øget blodcirkulation hjælper til at nære muskelfibrene med ilt og næringsstoffer, samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes via blodet. 
Bæltet kan bruges til rygmassage, til nakke, lår og mave og til fodmassage. Med en hjælpende hånd kan massagebæltet endda give massage til arme og lægge.

Forbedret lymfecirkulation 

Pga. den øget blodcirkulation vil der komme flere affaldsstoffer ud i blodbanerne, hvilket vil sætte gang i lymfesystemet, hvis opgave er at filtrere og rense blodet.

Udskillelse af hormoner

Under en massage vil berøringen være med til at øge udskillelsen af forskellige hormoner som: Oxytocin, Serotonin og Dopamin.

Oxytocin er også kaldet kærlighedshormonet. Det har fået dette navn fordi det blandt andet udskilles ved kram, kys og sex.
Oxytocin giver en følelse af lykke og velvære og derfor menes det at have betydning for, hvordan mennesker knytter tætte bånd til hinanden.

Serotonin og Dopamin er begge klassiske ”lykke-hormoner”. Serotonin i for lavt niveau kan lede til depressioner. Dopamin er et ”belønnings” hormon som udskilles ved sex, når man spiser lækker mad, hvis man vinder eller gennemfører et stor projekt osv. Et højt niveau af Dopamin vil give en form for lykkefornemmelse.

Puls og blodtryk

Når man tillader sig selv en massage mærker man efter i sin krop. Hvad følelse rart, hvor har jeg ondt, ømme punkter med videre.
Pulsen falder og man bliver afslappet. Forskning viser også, at massage kan være med til at sænke blodtrykket, da en afslappende tilstand kan være med til at stoppe udskillelsen af stresshormonet kortisol, som udskilles når vores hverdag kører i et for højt tempo.

Smerter

Arbejder man meget i den samme stilling, kan der ophobes affaldsstoffer omkring muskelfibrene, hvilket er med at øge spændingen i muskler, som kan føre til smerte og ubehag. En massage vil løsne musklerne og øge blodcirkulationen og spændingerne og smerterne forsvinder.

Stress, angst og depression

Massage kan fungere som et afbræk fra en travl hverdag og behøver ikke tage hele eller halve timer. Som beskrevet tidligere vil den kombination af ro, afslapning og udskillelse af forskellige hormoner sænke stressniveauet og forbedre ens depression og angst og det i løbet af et bad.

Restitution 

Hvis man har været igennem en hård træning, kan der opstå en mindre inflammationstilstand i musklerne, hvor musklerne bygger sig stærkere.
Øget blodcirkulation gennem massage kan hjælpe til at dæmpe denne tilstand og derved sørger for, at man hurtigere er  klar til aktiviteter igen.

Forslag til dig
spacer