Opstrammende anti-cellulite massageapparat

Massageapparat der reducerer appelsinhud, strammer huden op og sætter effektivt gang i blodcirkulationen - din hud vil føles blødere og få en mere levende glans.
Brug de roterende hjul 3-5 min. på de ønskede områder for aktivt at reducere cellulite eller akkumuleret fedt - denne må kun bruges på kroppen, undgå at komme for tæt på lang kropsbehåring, da hårstråene kan sætte sig fast og…..AV! 

Selvpleje når det er bedst. Forkæl dig selv med et luksuriøst øjeblik med en kropsmassage. De seks roterende hjul øger blodgennemstrømningen og giver dig en anti-cellulite massage.
Med to hastigheder og et design, der gør massageapparatet nemt at bruge, er det en fantastisk tilføjelse til dit normale hudplejeprogram.

125,00 DKK
299,95 DKK
Du sparer: 174,95 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Selvpleje når det er bedst.
Forkæl dig selv i et luksuriøst øjeblik med en kropsmassage.
Med sine seks roterende hjul øges blodgennemstrømningen og giver dig en opstrammende anti-cellulite massage.
Med to hastigheder og et design, der gør massageapparatet nemt at bruge, er det en fantastisk tilføjelse til dit normale hudplejeprogram.

Hvad er appelsinhud?

Appelsinhud kaldes også for cellulite, og det er en tilstand, hvor hudens tekstur minder om en appelsinskal. Det vil sige, at din hud ser ujævn ud og buler der, hvor din krop samler sine fedtdepoter.
Det er en ganske ufarlig og tilmed meget normal tilstand, der rammer især kvinder i alle aldre – men det gør ikke tilstanden mindre irriterende og mange er trætte af deres appelsinhud, selvom det blot er kosmetisk. 

Appelsinhud rammer oftest de steder på kroppen, hvor der er mere fedt. Det gør det, fordi appelsinhud opstår, når små fedtdepoter i underhuden hober sig op i de små hulrum i hudens bindevæv. Det resulterer i, at der kommer små fordybninger i huden, der til forveksling ligner skallen på en appelsin.

Der findes ikke noget endegyldigt svar på, hvorfor man får appelsinhud – og derfor kan det også være svært at undgå. Vi ved dog, at det er fedtlaget under huden, der er grunden til, at vi får appelsinhud og at der ser ud til at være en vis genetisk disponering.

Årsager til appelsinhud:

Der kan være mange grunde til, at du er tilbøjelig til at få appelsinhud – og det er ikke kun din vægt, der er afgørende. Uheldige gener, dårlig livsstil og alder er alle medvirkende årsager til, at du kan få appelsinhud.

  •  Fedtholdig mad og dårlig livsstil – et højt indtag af fedtholdig mad kan gøre appelsinhud mere synligt, fordi fedtet lægger pres på hud og bindevæv.
  •  Gener – du kan være disponeret til at få appelsinhud, da det kan være arveligt. Har din mor eller mormor døjet med appelsinhud, er der stor sandsynlighed for, at du også kommer til at gøre det. (Ih tak mor)
  •  Alder – din hud mister elasticitet og bliver tyndere med alderen, hvilket får appelsinhud til at blive tydeligere.

Behandling:

Du kan ikke nødvendigvis helt fjerne cellulite, men du kan mindske tilstanden med sunde kostvaner, motion og styrketræning samt en god hudplejerutine med massage, der øger hudens elasticitet og blodcirkulation.

Teknisk specifikation:
3 dobbelt massagehoveder Anti-cellulite til massage af ben, balder, arme, mave 
Opstramning
Effektiv massage af bindevævet
Stimulerer cirkulationen i alle hudlag
2 niveauer af massageintensitet
Justerbart håndtag
Nem og praktisk at bruge
Ergonomisk formet
Strømforsyning: 230 V 
Kabellængde: 150 cm
Mål: 12 cm x 9 cm x 7 cm 

 

Forslag til dig
spacer