Pedaltræner

Bordcykel, siddecykel, sofacykel, minimotionscykel - kært barn har mange navne. 

Kom i bedre form og få et bedre velbefindende ved at bruge denne minimotionscykel nogle minutter hver dag.

Smart pedaltræner med digitalt display som viser tid, omdrejninger og forbrændte kalorier.

485,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Andre kunder købte også

Når det bliver sommer og Tour de France drøner over skærmen får man lyst til selv at hoppe op på cyklen og drøne en tur ud i verden, men tid, overskud, smerter, sygdom eller skade tillader det ikke altid. Men du behøver faktisk ikke at køre landevejskørsel for at få rørt musklerne. Pedaltræneren er nemlig opfundet.
Nu kan du, få brugt musklerne og sætte gang i blodomløbet hjemme hos dig selv. Desuden hjælper de roterende bevægelser med at “smøre” leddene i fx knæ og hofter, skuldre og albuer.

Sidder du meget ned på dit arbejde eller i din hverdag, har du behov for genoptræning efter en skade eller skånsom træning pga. sygdom/alderssvækkelse - så er denne mini motionscykel noget for dig. Du kan tilpasse modstanden til dit niveau og på en let måde styrke kredsløbet og musklerne på en skånsom måde.

Opgraderet pedaltræner med digital triptæller, så du kan holde styr på, hvor langt du egentlig har ‘kørt’, og som du kan træne både ben og arme på. Her får du altså en allround-træningsmaskine for det samme beløb, som en enkelt måned i et fitnesscenter kan koste dig og så behøver du ingen gang at forlade dit hjem.

Selv hvis dine muskler og led i den grad mangler kraft, kan du have gavn af en pedaltræner. Modstanden kan varieres, så du får den træning som du ønsker.

Du kan træne både ben og arme med denne pedaltræner, hvilket især for ældre mennesker er med til at holde leddene bevægelige. 

Brug af pedaltræneren:

  • Stilles på et skridsikkert underlag, så den ikke skrider under træningen
  • Sørg for at fødderne/hænderne er placeret korrekt, så de ikke glider af under træning
  • Husk ALT tæller, så 5 minutters daglig brug giver mere end 10 minutters oksen en gang om ugen - stil pedaltræneren, hvor du nemt kan benytte den
Forslag til dig
spacer